Un polițist din Găești s-a împușcat cu arma din dotare

Un polițist de 25 de ani din localitatea dâmbovițeană Găești s-a împușcat, duminică seara, în cap și se află în stare gravă la spital, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Dâmbovița.

Polițistul se afla în timpul serviciului și se pare că gestul a fost unul voluntar.”Este vorba despre un polițist de 25 de ani ce își desfășura activitatea la Serviciul de ordine publică din cadrul Poliției Găești, era în timpul serviciului, intrase în schimbul trei. S-a împușcat în cap cu arma din dotare. Nu se știe cauza, la acest moment, este posibil să fie un act voluntar”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IJP Dâmbovița, Alexandra Niculae.

Conform sursei citate, polițistul era într-o patrulă mixtă cu un polițist local, la un moment dat a spus că va merge până la locuința lui și acolo s-a împușcat. Locuia cu chirie împreună cu un coleg de serviciu care, la momentul incidentului, se afla într-una din camerele apartamentului și a auzit împușcătura. Acesta a fost cel care l-a găsit și a alertat autoritățile.

Polițistul a fost transportat la Spitalul Găești pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.