Inundații devastatoare în Tbilisi. 18 persoane au murit!

0

Cel puțin 18 persoane au murit în inundațiile devastatoare produse duminică în capitala georgiană, Tbilisi, și cinci sunt încă date dispărute, potrivit unui nou bilanț anunțat marți de autoritățile locale, transmite Interfax.

Potrivit secretarului Comisiei guvernamentale pentru gestionarea crizelor, Mindia Janelidze, până în prezent au identificate 15 victime.

Luni a fost zi de doliu național în Georgia pentru victimele inundațiilor. Apele revărsate au distrus drumuri, case, mașini, tone de noroi inundând străzile orașului. În mare parte a fost distrusă și grădina zoologică din oraș, multe animale sălbatice scăpând pe străzile capitalei Tbilisi. Cel puțin 300 dintre acestea s-au înecat, restul fiind prinse de către echipele de intervenție.

Sute de voluntari au ieșit pe străzile din Tbilisi pentru a ajuta soldații la curățarea orașului, existând pericolul apariției unor epidemii din cauza animalelor moarte.

Potrivit ultimelor informații, operațiunile de curățare au fost întrerupte marți, meteorologii anunțând că în următoarele ore sunt așteptate din nou ploi torențiale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.