Elena Udrea: Toate partidele se finanțează cu bani negri!

0

Elena Udrea a dat din nou cu subsemnatul la poliţie pentru a respecta controlul judiciar. Asta trebuie să facă fostul ministru de două ori pe săptămână, mai exact în fiecare marți și vineri, pentru a nu încălca măsura preventivă dispusă de instanţă, informează B1 TV.

Aceasta a precizat jurnaliștilor prezenți la secția 2 de poliție că toate partidele se finanțează cu bani negri, iar ea a mai spus acest lucru și anterior. În ceea ce privește milionul de euro, fostul ministru spune că totul e o speculație în jurul acestui subiect.

”Pe vremuri erau doar câțiva politicieni care își permiteau să mituiască. Politicienii astăzi o fac toți”, a declarat aceasta. ”Eu sunt un om nevinovat în acestă cauză și cred că este drept să fiu cercetată în libertate”, a mai spus despre dosarul în care este cercetată, ”Gala Bute”.

Despre milionul de euro care s-a vehiculat că l-ar fi avut, Udrea spune că nu este altceva decât o invenție. În acest caz, ar fi vorba despre casa și terenul pe care le-a împărțit cu fostul soț în timpul căsniciei, și pe care le-a vândut atunci când au divorțat.

”Este o nebunie! Dacă era un milion de euro nu trebuia să fie în declarația de avere? Am zis că am făcut niște plăți în avans pentru că știam că voi fi arestată și nu voiam să rămân cu datorii”, a precizat ea.

”Sunt un om pozitiv, optimist, altfel nu aș fi putut să trec prin experiența pe care am avut-o. Nu am ținut dietă, e foarte greu să ții dietă la pușcărie”, a fost răspunsul fostei candidate la prezidențiale la întrebarea ce secret are de se menține în formă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.