Gabriel Oprea: UNPR nu va fuziona cu niciun partid!

Share:

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, susține că partidul pe care îl conduce nu va fuziona cu nicio altă formațiune politică.

‘Nu vom fuziona cu nimeni. (…) Suntem într-o coaliție de guvernare, (…) ne respectăm toate obligațiile. Susținem Guvernul din care facem parte și președintele României’, a declarat vineri, la Tulcea, liderul UNPR, Gabriel Oprea.

El a amintit că a renunțat la calitatea de membru PSD atunci când era ministru de Interne și a fost obligat să numească politic o persoană.’Când faci parte dintr-o echipă, și acum facem echipă cu Guvernul Ponta, este un lucru de bun-simț în primul rând să stai în aceeași echipă și la bine și la rău. Asta am făcut cu toate guvernele din care am făcut parte și ne-am creat deja un brand și ținem la acest blazon’, a mai spus președintele UNPR.

Gabriel Oprea s-a întâlnit vineri cu membrii organizației județene a partidului în timpul ședinței fiind discutate direcțiile prioritare ale UNPR pentru următorii cinci ani, precum și Planul Politic Național al partidului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.