Ponta nu va fi externat vineri!

Share:

Premierul Victor Ponta nu va fi externat vineri din clinica din Turcia, cum a fost iniţial preconizat. Asta au decis medicii vineri dimineaţă după un control. Liderul PSD va rămâne internat în clinica din Istanbul până duminică.

Ponta ar fi trebuit să fie externat vineri. Liderul PSD a fost consultat de o echipă medicală care a hotărât că trebuie să mai rămână sub observaţie, potrivit România TV.

Medicii au făcut vineri dimineaţa o primă evaluare a stării de sănătate a premierului, care se îmbunătăţeşte, dar au hotărât, că din cauza gravităţii operaţiei, el trebuie să stea sub supraveghere până duminică.

Prim-minstrul ar putea fi externat duminică sau luni. Premierul a fost operat la genunchi, luni, într-o clinică din Turcia, în urma unei accidentări suferite la baschet. Victor Ponta a calificat marți intervenția chirurgicală la genunchi la care a fost supus într-o clinică din Turcia ca fiind „mult mai complicată decât se anticipa” și și-a exprimat încrederea că „până în decembrie” va putea din nou să facă sport. Ponta a dat asigurări că se va întoarce „mai sănătos și mai puternic”.

Atribuţiunile de premier sunt exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea pe perioada în care Victor Ponta se află în concediu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.