Atacuri armate la Philadelphia și Detroit. Un mort și 16 răniți!

0

O persoană a fost ucisă și alte nouă rănite cu focuri de armă sâmbătă în cursul unei serbări pe un teren de baschet la Detroit, unde erau prezenți numeroși copii, a informat un ziar local.

Unul dintre răniți se afla în stare critică, a indicat poliția, adăugând că este în căutarea suspecților, potrivit cotidianului Detroit Free Press. Mai mulți copii erau prezenți la această serbare, a declarat ziarului responsabilul adjunct al poliției, Steve Dolunt. Potrivit lui, una dintre persoanele prezente la eveniment ar putea să fi fost luată drept țintă în mod deliberat, celelalte persoane aflându-se „în locul nepotrivit la momentul nepotrivit”, informează Agerpres.

Cel puțin trei femei figurează printre persoanele atinse de gloanțe, relevă publicația menționată.

Detroit (statul american Michigan), altădată capitala construcției de automobile americane, a ieșit anul trecut din faliment, după un îndelungat proces judiciar și o reeșalonare a datoriei sale care ajunsese la 18 miliarde de dolari.

Aproximativ la aceeași oră (21:00 ora locală), o persoană neidentificată deschidea foc automat la întâmplare asupra petrecăreților la un picnic în alt oraș american, Philadelphia (Pennsylvania), rănind șapte persoane. Printre acestea se aflau doi copii, unul de doi ani, altul de zece, care au fost spitalizați în stare critică, potrivit NBC.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.