Băsescu îl preferă pe Oprea lui Ponta

0

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că, dacă ar avea de ales cu cine să lucreze dintre Gabriel Oprea și Victor Ponta, l-ar alege pe cel dintâi.

”El (Oprea — n.r.) se ține de cuvânt. Ponta nu se ține de cuvânt. E mincinos. Nu e prost, e inteligent, are talent să facă politică, dar este imatur acest om. În primul rând, nu e conștient că a fi prim-ministru nu înseamnă să dau TVA mai jos, nu asta e menirea prim-ministrului, iar acum face exact aceeași greșeală pe care a făcut-o Tăriceanu, creștere economică prin creșterea consumului, în loc să facă o creștere economică durabilă prin creșterea investițiilor. Această politică o să ne debalanseze balanța comerțului exterior’, a afirmat Băsescu la postul B1 TV.

Referitor la vicepremierul Gabriel Oprea, Băsescu a spus: ”Este un om și cu ambiții, și cu orgolii. Gabi Oprea, deși e foarte orgolios și dornic să fie ministru de Interne, când Geoană a încercat să îi bage pe gât numiri, (…) și-a pus demisia și, salut!, nu a mai fost ministru de Interne, deși trecuse prin Parlament. Vrea puterea, dar nu în orice condiții. (…) Dacă i se ivește ocazia, nu o ratează. Nu spun că nu e potrivit să fim prim-ministru, dar nu știe partea de economie”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.