Cristian Tudor Popescu o desființează pe Simona Halep

0

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac violent la adresa Simonei Halep după ultimele prestaţii ale sportivei din Constanţa. Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, de Kristina Mladenovic.

Cristian Tudor Popescu susţine că Simona Halep s-a schimbat în ultima perioadă, dar nu în bine.

„Nu e bine ce se întâmplă cu Simona Halep. Am scris despre ea primul editorial, Mangusta, pentru că vedeam în fata asta niște calități ieșite din comun, atât ca joc cât și ca psihic. S-a schimbat și nu în bine. În cursul acestui meci, antrenorul Kristinei Mladenovic a venit de trei ori la bancă. În pauza primului set a venit la bancă și i-a zis Kristinei să bage primul serviciu. De la prima minge a făcut ce i-a spus antrenorul și a câștigat cu 6-0. A spulberat-o și în setul trei, Simona s-a agățat, tot Mladenovic a dominat-o, punându-i zece scurte, procedeu la care Simona nu știe să răspundă. Tremură, se ofilește toată.

La Simona nu a venit nimeni. În schimb, a făcut gesturi la antrenor, exprimând frustrarea, gesturi foarte neplăcute, a și spus niște lucruri Simona. S-a schimbat, e arogantă, e încăpățânată, încearcă să joace tenisul ăla unic pe care îl știe ea de pe fundul terenului, nu vrea să învețe nimic. Cu atitudinea pe care o are nu îmi place cum privește, cum se comportă. Or fi și banii foarte mulți care s-au adunat.

Are niște idei fixe, crede că cu jocul ăla de anul trecut, o țăcăneală superioară. Acea plăcere cu care juca tenis unde s-a dus? Acum joacă meschin, crispată, e zgârcită în joc. Așteaptă mai degrabă greșeala adversarei și când are ocazia de a lovi decisiv nu o face. Nu știu de ce nu își mai găsește detașarea, relaxarea aia de fată îndrăgostită de tenis de anul trecut. Dacă va accepta că ceva nu e în regulă, se mai poate. Oricând poate să schimbe ceva și să fie din nou Simona noastră”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.