Felix Grigore vrea mai mulți olteni la CS Universitatea Craiova

0

Managerul general al clubului de fotbal CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, a declarat, pentru site-ul grupării, că „avem nevoie de olteni în echipă, jucători cu spirit de oltean, care să știe ce înseamnă Universitatea Craiova”.

Grigore a indicat că echipa are planuri ambițioase pentru noul sezon: „Ne-am propus ca obiectiv anul acesta o clasare între primele patru echipe, ceea ce presupune o participare în cupele europene anul care urmează”, informează Agerpres.

El a comentat faptul că echipa a încheiat campionatul pe locul 5: „Un loc care ne onorează pentru că eram o echipă nou-promovată. Poate pentru Universitatea Craiova este destul de puțin, gândindu-ne la performanțele acestei mari echipe, dar pentru această scurtă perioadă de când a început renașterea Universității, eu cred că locul 5 pe care l-am obținut este unul foarte bun”.

Pus să aleagă între trofeul Cupei României și o nouă serie de invincibilitate, managerul general nu a ascuns că visează este câștigarea titlului național cu echipa craioveană.

Legat de cantonamentul din Austria, el a spus: „Avem adversari foarte puternici, toate echipele sunt de cupe europene, încheind cu două jocuri extrem de puternice, în 1 iulie cu Ludogoreț, iar pe 2 iulie cu Dinamo Kiev. Asta înseamnă că ne pregătim asiduu pentru începerea campionatului, astfel încât la startul noului sezon să fim în formă maximă”.

„Noi i-am obișnuit pe suporteri cu multe transferuri. Numai că vara trecută am făcut multe pentru că era nevoie, doar ce promovasem din divizia B. Acum spun că avem o echipă puternică, un grup foarte puternic, ne vom baza pe omogenitate și ne gândim să promovăm deja jucători din propria pepinieră. Pentru că avem nevoie de olteni în echipă, de jucători cu spirit de oltean, care să știe ce înseamnă Universitatea Craiova. Jucători care să fi crescut în spiritul acestui club”, a afirmat oficialul.

El a vorbit despre Ferfelea, Curelea și Bancu: „Aștept mult de la cei trei, ei sunt jucători foarte buni, au fost diferite probleme cu ei. Eu sper ca să ajute din plin echipa pentru a-și îndeplini obiectivul anunțat. (…) Curelea este, în opinia mea, unul dintre cei mai buni atacanți din România în momentul actual. El a pierdut pregătirea de iarnă și s-a văzut în acest retur, a jucat puțin. Dar eu aștept foarte mult de la Curelea, la fel și de la Ferfelea”.

Un alt obiectiv este promovarea echipei secunde a clubului în Liga a III-a. „Ne dorim să avem o a doua echipă la nivel de fotbal profesionist”, a spus oficialul, care își dorește titluri naționale la juniori.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.