Halep vorbește despre concedierea lui Victor Ioniță

Share:

Simona Halep a dat câteva lămuriri la o zi după ce managerul său a confirmat oficial despărţirea de antrenorul Victor Ioniţă, cu care a colaborat în primele şase luni ale acestui an.

Simona Halep a explicat cauzele parcursului modest de la Roland Garros, al jocului sub aşteptări din ultima perioadă, ajungând în cele din urmă să explice cauzele despărţirii de antrenorul Victor Ioniţă. Practic, fără să-i pronunţe acestuia numele, ea a dezvăluit că a fost total nemulţumită de modul în care a pregătit Roland Garros-ul, eliminarea în turul secund pe zgura franceză fiind cea care a determinat ruptura, relatează Romaniatv.net.

„Am fost blocată la Roland Garros, nu puteam să joc. E greu să evoluezi împotriva lui Lucic Baroni, mă învinsese şi la US Open, însă pur şi simplu nu am reuşit să îmi fac jocul. Am fost foarte dezamăgită pentru că am fost eliminată în turul al doilea”, a declarat Simona Halep, pentru site-ul WTA.

După demiterea lui Victor Ioniţă, Simona Halep spune că are aşteptări destul de mari de la Wimbledon, turneu care va începe săptămâna viitoare, la Londra, şi unde anul trecut compatrioata noastră a ajuns până în sferturile de finală. „Am amintiri plăcute de anul trecut, dar în acelaşi timp îmi amintesc că am fost accidentată la gleznă şi sunt dezamăgită pentru că nu am putut să dau 100% pe teren. A fost un rezultat bun şi am încredere în mine. Este totuşi un alt an, un alt turneu, aşa că trebuie s-o iau pas cu pas şi să văd cât de departe pot ajunge de această dată. Dar am încredere că pot câştigă câteva meciuri”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep se pregăteşte în prezent la Londra, alături de Darren Cahill, dar numele noului antrenor nu l-a anunţat oficial.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.