Prețul petrolului a scăzut

0

Prețul petrolui a scăzut pe piaţa asiatică, luni, pentru a doua sesiune consecutivă pe fondul preocupărilor privind la rezultatul reuniunii de urgență de luni a ţărilor din zona euro și îngrijorărilor privind o supraproducţie de ţiţei, scrie portalul de ştiri Business Insider.

Prețurile au crescut de la minimele anticipate, după ce un funcționar al Comisiei Europene a scris pe Twitter că ultimul pachet de propuneri al Grecia reprezintă o „bază bună pentru un progres” în discuțiile de luni. „Pe o bază de 24 de ore vom vedea volatilitate în funcție de ceea ce se întâmplă cu Grecia”, a declarat Ric Spooner, analist-şef la CMC Markets din Sydney.

Petrolul Brent cu livrare în luna august a scăzut cu 14 de centi ajungând la 62.88 dolari pe baril la 11.59 ora României, după o scădere de 52 de centi după deschiderea pieţelor asiatice. Valoarea de referinţă a scăzut cu 1.24 dolari în sesiunea anterioară.

Petrolul WTI Crude se tranzacţiona în scădere cu 12 cenţi la 59.49 dolari pe baril, după ce a terminarea sesiunea anterioară în minus cu 84 de cenţi.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.