Festivalul „Bucureștii lui Caragiale”

Share:

Cea de-a patra ediție a Festivalului ”Bucureștii lui Caragiale” va avea loc în acest an în perioada 28 iunie –  22 septembrie 2015.

Când? Pe 28 iunie, ora 19:00.
Unde ? La scena festivalului în centrul istoric – Str Franceză

Ce urmează să se întâmple în acest an?
Iată că Festivalul „Bucureștii lui Caragiale” a ajuns deja la cea de-a patra ediție – cea din 2015. Mulțumită primelor ediţii ale festivalului, celor peste 140 000 de spectatori la scenă, celor 1.183.000 de spectatori on-line, celor 38 de critici care au scris în total 115 articole ( 81 favorabile – 11 nefavorabile – 23 neutre) dar și bloggerilor și forumiștilor care au postat pe tot parcursul verilor, încă de la debutul acestui festival, fel-și-fel de comentarii.

Iată-ne pornind iarăși, cu poftă, să ne bucurăm de frumusețea teatrului de inspirație caragialiană și nu numai, pentru a patra vară consecutivă şi cea mai valoroasă de până acum, deoarece, începând de anul acesta ni s-au alăturat și artiști din alte colțuri ale țării, ba chiar de peste hotare. Pe afișu de anul acesta se vor găsi nu mai puțin 24 de intituții de cultură care vor susține un buchet de spectacole dintre cele mai diverse – comedii şi drame, boeme şi varieté, cabaret şi stand-up, iluzionism şi acrobaţii, circ şi concert, fanfare şi dansuri – un program însumând peste 140 de reprezentaţii pe care vi le recomandăm cu drag.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.