Ponta revine în țară săptămâna viitoare

0

Senatorul PSD Ilie Sârbu a declarat, miercuri, la Senat, că premierul Victor Ponta ar putea reveni în ţară la sfârşitul săptămânii viitoare. 

„Premierul se simte bine, eu sper că spre sfârşitul săptămânii viitoare să se întoarcă în ţară”, a declarat Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, care a completat că premierul va decide când îşi va relua atribuţiile. „În momentul în care se întoarce acasă el decide, să vedem cum se simte, cum se mişcă”, relatează Romaniatv.net.

Întrebat dacă în contextul evoluţiei lucrurilor, este posibilă o grăbire a întoarcerii premierului din Turcia, Sârbu a răspuns: „Exclus”.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie 2015 la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Premierul a anunţat, duminică, că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile. Până la revenirea în ţară a premierului Ponta, Gabriel Oprea a fost numit de preşedintele Klaus Iohannis în funcţia de premier interimar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.