Angajări la magazinele Brico-Depot

Share:

Kingfisher face angajări la magazinele Brico-Dépôt din Bucureşti, Drobeta-Turnu-Severin, Arad, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Oradea. Iată posturile ofertate şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

Brico-Dépôt angajează opt casieri în Bucureşti, relatează Romaniatv.net.

Te califici pentru acest post dacă eşti cel puţin absolvent de liceu care a promovat examenul de Bacalaureat, ai cunoştinţe despre facturare; experienţă profesională în operarea la casa de marcat şi în lucrul cu bani; cunostinţe generale despre bricolaj (materiale de construcţii, instalatii, amenajari, electrice, feronerie, decoraţiuni etc.), cunoştinţe operare PC (Ms Office). Eşti, de asemenea, sociabil, ai bune abilităţi de comunicare, eşti integru, ai spirit de echipă şi eşti rezistent la stres.
6 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Brico-Dépôt angajează 30 de lucrători comerciali la magazinul din Bucureşti – Băneasa.
Candidatul ideal pentru acest post are minimum studii medii sau şcoala profesională, ştie să lucreze în Office, are cunoştinţe generale despre bricolaj, e sociabil, responsabil, rezistent la stres şi la efort fizic.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cel puţin şase luni experienţă în domeniul commercial.
Amănunte, aici.

Brico-Dépôt angajează 30 de lucrători comerciali şi în oraşele Arad, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Oradea.
Informaţii suplimentare, aici.

13 iulie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru această poziţie.

Brico-Dépôt angajează şapte lucrători comerciali la Bucureşti şi Drobeta-Turnu-Severin.
Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post e 19 iulie. Intră aici pentru amănunte. 

Brico-Dépôt este parte a grupului englez Kingfisher, şi a intrat pe piaţa românească în iunie 2013, prin preluarea reţelei de 15 magazine Bricostore.

În România funcţionează patru magazine Brico-Dépôt în Bucureşti (Orhideea, Militari, Pantelimon, Băneasa) şi 11 în provincie – Braşov, Ploieşti, Constanţa, Piteşti, Arad, Brăila, Focşani, Suceava, Oradea, Călăraşi şi Drobeta Turnu Severin.

Brico Dépôt oferă un concept diferit pe piaţa românească de bricolaj. Magazinele sunt de tip „depozit”, cu marfă în volume mari, o varietate mai mică de produse, la care se adaugă articole care se vând în cantităţi mai reduse şi pentru o perioadă scurtă de timp. Acestea din urmă sunt denumite „arivaj” şl au „preţuri excepţionale”. Brico Depot înseamnă o varietate mai mică de produse expuse pe o suprafaţă restrânsă, şi marfă în cantităţi foarte mari. Într-un Brico Dépôt se comercializează în jur de 12.000 de produse, faţă de 30.000 într-un Bricostore.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.