Dragnea: PSD trece prin momente dificile!

Share:

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că PSD trece prin momente dificile şi că premierul Victor Ponta ar trebui să se întoarcă cât mai repede în ţară pentru ca situaţia din partid să fie tranşată.

Liviu Dragnea a precizat că Victor Ponta ar trebui să se întoarcă din Turcia, unde se recuperează după operaţia la genunchi, pentru a ieşi din criza politică. „Problema medicală a lui Victor Ponta este serioasă, dar este bine să încerce să facă un efort, chiar dureros, să vină la Palatul Victoria. Ăsta e punctul meu de vedere, pe care i l-am spus şi lui şi nu mă ascund (…)

Suntem într-o situație bună economică și nu avem nevoie de niciun fel de instabilitate nici guvernamentală, nici politică (…) „Am avut o discuție luni și mi-am spus punctul de vedere pe care-l repet și-l susțin. Nu este foarte simplu. Cred că are și o foarte mare reținere să fie filmat în cârje la Guvern, dar cred că ar trebui să facă asta”, a precizat Liviu Dragnea la TVR 1.

Coordonatorul politic al PSD a vorbit şi desrpe numirea Rovanei Plumb la conducerea interimară a PSD. „Era nevoie să facem un BPN al PSD și a fost o decizie firească. S-a consultat și cu mine. E bine ca cineva să conducă BPN al PSD și e bine să existe cineva acolo”, a spus Liviu Dragnea. „PSD nu trece prin momente foarte fericite. Cât de rapid vom putea, situația în partid va trebui tranșată, în două-trei săptămâni maximum, în sensul să se întoarcă Victor Ponta acasă și să discutăm toate subiectele politice și guvernamentale. De o perioadă de timp, Guvernul a fost sub asediu. Cu toate astea, cei din Guvern ne-am cam făcut datoria”, a spus Liviu Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea a explicat că nimeni din partid nu-i va cere demisia în urma acuzaţiilor care i se aduc îăn justiţie.

„Există o stare ciudată în PSD, la nivelul organizațiilor, nu știu dacă e nemulțumire, e o stare de dezorientare, oamenii nu se simt bine când liderul nu-i în țară, are problema medicală, este pus sub acuzare, și oamenii vor în continuare să se realizare problemele guvernamentale (…) Nu se pune problema ca cineva din PSD să-i ceară demisia lui Ponta”, a mai precizat Liviu Dragnea.

Social-democratul a adăugat că „PSD vrea să rămână la guvernare, dar nu în orice condiții, ci când ești într-o coaliție care funcționează corect. Dar există această stare de dezorientare și neclaritate și oamenii vor să se clarifice lucrurile rapid, pentru că din septembrie partidul începe să se pregătească pentru alegerile locale”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.