Super fotbalist din Italia, la Steaua!

0

Steaua se luptă din răsputeri pentru transferul unui conducător de joc din Serie A. Presa italiană scrie că Ruben Botta, un argentinian aflat sub contract cu Inter Milano, este tot mai atras de mirajul Ligii Campionilor și a pus echipa antrenată de Mirel Rădoi în capul listei de opțiuni.

Argentinianul Ruben Botta ar putea ajunge la Steaua, dacă gruparea din Ghencea va ajunge la un acord cu Inter Milano. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a ajuns din 2013 la Inter și a evoluat în 12 meciuri pentru echipa la care este legitimat și George Pușcaș. Între timp, Botta a fost împrumutat la Chievo, dar în acest an va ajunge tot sub formă de împrumut la un club unde are șanse mai mari să joace. Deși are mai multe oferte, sud-americanul ar prefera Steaua, ținând cont de faptul că ar avea șansa să evolueze în grupele UEFA Champions League.

Interesul Stelei pentru atacant este mai vechi și negocierile au început încă din urmă cu o săptămână. Deocamdată se discută de salariul fotbalistului, care nu poate fi plătit în totalitate de Steaua. La fel ca în cazul lui Piovaccari, Becali ar agrea un împrumut, urmând ca Steaua să plătească doar o parte a remunerației. Calitățile lui Botta, în vârstă de 25 de ani, sunt comparate de presa argentiniană cu cele ale mult mai celebrului său conațional Angel di Maria.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.