I Am The Rocker – un nou festival la București

0
Iubitorii de rock vor avea un motiv în plus să se bucure de muzica lor preferată. ”I Am The Rocker” este un nou festival de rock care va fi organizat în perioada 4 – 5 iulie, la Romexpo.
Dream Theater, Mayhem, Myrath, Dirty Shirt, Black Star Riders, Carcass, Mike Terrana Band, White Walls, Kamelot, Skindred, Arkona, Celelalte Cuvinte, Goodbye to Gravity, Breathelast, Kempes, Days Of Confusion sunt câteva dintre numele care vor participa la festival.

Pe lângă muzica de calitate, participanții vor putea lua parte la numeroase activități, scopul organizatorilor fiind acela de a oferi o gamă largă de alternative de distractie.

Aflat la prima ediție, ”I Am The Rocker” este primul festival din țara noastră în care apa plată va fi gratuită.

Biletele sunt disponibile doar în regim de abonament. Până la epuizarea primelor 1.000 de bucăți, acestea vor putea fi cumpărate la prețul promoțional de 195 de lei. După ce primele 1000 de tichete vor fi achiziționate, prețul va crește la 220 de lei, iar în zilele evenimentului la 250 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.