Lectură în Parcul Cișmigiu

0
Bucureștenii sunt așteptați în perioada 1 iulie — 31 august în Parcul Cișmigiu (peluza de la intrarea Victor Eftimiu și intrarea Rigas), unde va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Copacul cu Cărți”, organizat de Primăria Municipiului București, prin creart —Centrul de Creație, Artă și Tradiție, în parteneriat cu Asociația pentru Cultură Urbană și Mediu (ACUM).
Conform unui comunicat al Primăriei Capitalei, peste 150 de romane și publicații sunt puse în mod gratuit la dispoziția vizitatorilor între orele 17:00 — 22:00 în timpul săptămânii, iar în weekenduri între orele 10:00 — 22:00 în zona de lectură, relaxare și muzică ambientală.
„Pe lângă lectura în aer liber, programul evenimentului Copacul cu Cărți cuprinde și o serie de ateliere pentru copii (în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 10:00), prin care aceștia vor explora lumea origami și vor păși în universul personajelor de poveste preferate.
Adulții sunt invitați la o serie de workshop-uri practice și creative, precum cel de Fashion — ‘Dress for success’ (3 și 9 iulie — ora 18:30), unde vor afla despre cum pot folosi hainele ca pe un instrument al exprimării personalității și atelierul Idei Cusute (2 iulie — ora 18:30).
Cei dornici de mișcare sunt așteptați pe 5 iulie și pe 12 iulie în intervalul orar 18:00 — 19:00, la cursuri de auto-apărare Krav Maga — sistem de luptă derivat din metoda militară folosită de forțele speciale israeliene sau cele de Tai Chi.
Iubitorii de teatru sunt invitați pe 10 și 11 iulie la Festivalul de Teatru Dell’ Arte ce va avea loc de la orele 20:00″, se mai menționează în comunicatul citat.
Din parcul Cișmigiu nu lipsește nici muzica, serile de weekend (începând cu ora 19:00) sunt dedicate sesiunilor Live de DJ și saxofon cu ArtHitEctronic & Friends, show-urilor de improvizație și concertelor de pian cu Flavian Chitic și Denișa Bozoancă, mai precizează primăria.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.