Politic — 03 iulie 2015
Băsescu pune la îndoială ancheta DNA, în cazul lui Ponta

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat la gandul.live că în opinia sa, acuzația de conflict de interese pe care DNA o lansează către Victor Ponta, pentru că l-a numit pe Dan Șova ministru, după ce în 2007-2008, au fost asociați în cadrul firmei de avocatură, este ”puțin forțată”.

”Acuzația la adresa lui Ponta este forțată. A fost numit Şova ca răsplată mi se pare o exagerare. Cel puţin în diagnosticul penal conflict de interese îl văd nevinovat. Nu mi se pare că se poate forţa atât de mult conflictul de interese ca să ceri ridicarea imunităţii”, a spus fpstul președinte.

“În UE ar fi putut adus la DNA cu un mandat de aducere, altă explicaţie nu am. S-a operat în Turcia pentru a nu putea fi adus cu mandat foarte repede. Acum Victor Ponta şi-a tras una în genunchi, nu poate să fie lovitură de stat. Nu s-a modificat nicio lege ca să-şi facă genunchiul. S-a operat în afara UE, nu ştiu de ce a trebuit la Istanbul, când putea oriunde în UE. E opţiunea fiecăruia, nu ştiu de ce a optat aşa. Conta foarte mult, chiar şi ca imagine, dacă se opera în România”, a mai spus Băsescu.

 

Related Articles

Share

About Author

CorneliaDraghici

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *