Băsescu pune la îndoială ancheta DNA, în cazul lui Ponta

0

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat la gandul.live că în opinia sa, acuzația de conflict de interese pe care DNA o lansează către Victor Ponta, pentru că l-a numit pe Dan Șova ministru, după ce în 2007-2008, au fost asociați în cadrul firmei de avocatură, este ”puțin forțată”.

”Acuzația la adresa lui Ponta este forțată. A fost numit Şova ca răsplată mi se pare o exagerare. Cel puţin în diagnosticul penal conflict de interese îl văd nevinovat. Nu mi se pare că se poate forţa atât de mult conflictul de interese ca să ceri ridicarea imunităţii”, a spus fpstul președinte.

„În UE ar fi putut adus la DNA cu un mandat de aducere, altă explicaţie nu am. S-a operat în Turcia pentru a nu putea fi adus cu mandat foarte repede. Acum Victor Ponta şi-a tras una în genunchi, nu poate să fie lovitură de stat. Nu s-a modificat nicio lege ca să-şi facă genunchiul. S-a operat în afara UE, nu ştiu de ce a trebuit la Istanbul, când putea oriunde în UE. E opţiunea fiecăruia, nu ştiu de ce a optat aşa. Conta foarte mult, chiar şi ca imagine, dacă se opera în România”, a mai spus Băsescu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.