Muzică clasică, în Parcul Colţea

Cea de-a şasea ediţie a stagiunii „Simfonii de vară”, un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de muzică clasică din Bucureşti, se va derula pana in data de  27 septembrie, în Parcul Colţea. Intre orele 19:30 – 21:00, spaţiul din Piaţa Universităţii va fi gazda unui număr impresionant de formaţii şi artişti profesionişti, acoperind o paletă variată de ansambluri muzicale, respectiv cvartete, cvintete, formaţii corale, orchestre şi solişti. 

În cadrul programului „Simfonii de vară” vor evolua și alte ansambluri muzicale valoroase precum”Simfactory Orchestra”, cvartetul „Bella Musica” și cvartetul „Passione”, grupul vocal „Acapella”, corul de copii și tineret „Symbol”, „Lyris”, cvartetul „Blade Strings”, dar și violoncelistul Adrian Naidin.

Programul „Simfonii de vară” se va închide pe 27 septembrie cu un spectacol susținut, între orele 19.00 — 22.00, de orchestra „Simfonia București”, artiștii Andrei Hanghiuc, alături de cvartetul „Bella Musica” și Cristian Hanghiuc.

„Simfonii de vară” este un festival de muzică clasică organizat de Primăria Sectorului 3, adresat tuturor iubitorilor de muzică şi cultură, participarea publicului la acest eveniment fiind liberă. Conceptul festivalului are o tradiţie veche în mari metropole ale lumii precum Paris, New York şi Londra.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.