Oprea și Blaga, la recepţia de Ziua Independenţei SUA

Share:

Puterea şi Opoziţia s-au aşezat la aceeaşi masă în curtea ambasadei Statelor Unite. În aşteptarea discursurilor, reprezentanţii guvernului şi liderii PNL s-au salutat cordial.

O formaţiune de avioane româneşti i-a delectat pe invitați cu o serie de acrobaţii.”Sărbătorim 239 de ani de la declaraţie de independenţă a Statelor Unite. Este o bucurie să mă aflu aici, împreună cu dvs. cu această ocazie”, a declarat Klaus Iohannis la recepţia de la ambasada SUA.

Preşedintele Iohannis a vorbit şi despre parteneriatul dintre România şi Statele Unite ale Americii. „România va continua să fie același partener de încredere al Statelor Unite în misiunile internaționale, inclusiv în cele care se desfășoară sub egida NATO, dar nu numai” a precizat liderul de la Cotroceni.

Klaus Iohannis şi-a încheiat discursul cu un citat din pastorul Martin Luther King. „Vă rog să îmi permiteţi să închei cu un citat drag mie din Martin Luther King: Întotdeauna este timpul potrivit pentru a face ceea ce este potrivit. Un 4 Iulie fericit”, a conchis şeful statului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.