Băsescu nu-l vede premier pe Predoiu

Share:

Traian Băsescu a declarat, că dacă Victor Ponta va avea în continuare „abordări ambigue, ca acum”, atunci Gabriel Oprea va găsi motivul să îi spună că iese de la guvernare. În acest sens, fostul preşedinte a adăugat că vede o altă coaliţie şi că „dacă e în interes naţional, Oprea o va face”. În plus, fostul şef de stat este convins că vechii liberali îşi vor trăda noii colegi de partid proveniţi din PDL, iar Cătălin Predoiu nu va ajunge premier.

Băsescu crede că Predoiu nu va mai ajunge premier dacă se schimbă majoritatea parlamentară.”Nu cred că va fi premier. Liberalii nu şi-au respectat niciodată înţelegerile. PDL întotdeauna şi-a respectat înţelegerile cu ei”, a declarat Băsescu.

Fostul şef de stat mai afirmă că „nu se pune problema ca liberalii să preia guvernarea”, că „totul depinde de Oprea”.”Este esenţial ca Victor Ponta să tranşeze lucrurile cu Oprea”, a declarat Băsescu la Gândul Live.

Fostul preşedintea spus, referindu-se la o eventuală altă coaliţie de guvernare, că acest lucru depinde şi de „atitudinea şi deciziile lui Victor Ponta„.”Dacă Ponta decide să rămână Guvernul, atunci Oprea va rămâne. Dacă va avea însă în continuare abordări ambigue ca acum şi o să-l lase pe Oprea în continuare în ambiguitate… atunci Oprea va găsi motivul să-i spună că iese”, a mai spus Băsescu, menţionând că vede „o altă coaliţie”. „Văd o altă coaliţie. Dacă e în interes naţional, Oprea o va face”, a spus Băsescu râzând, la Gândul live.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.