FC Viitorul va juca meciurile de acasă la Ovidiu

0

Echipa de fotbal FC Viitorul, patronată și antrenată de Gheorghe Hagi, a primit avizul Ligii Profesioniste de Fotbal să dispute meciurile de pe teren propriu în viitorul sezon competițional pe stadionul propriu din cadrul Academiei Hagi, situat în localitatea constănțeană Ovidiu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, ai Inspectoratului de Jandarmi Constanța, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, ai Direcției Județene pentru Sport Constanța, ai firmei care va asigura paza, cât și reprezentanții clubului FC Viitorul au inspectat vineri baza sportivă a Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”, în vederea omologării arenei Centrale de la Ovidiu pentru găzduirea meciurilor de Liga I, informează Agerpres.

După ce s-au inspectat toate zonele și sectoarele din incinta și exteriorul arenei Centrale a Academiei, FC Viitorul a primit aviz favorabil pentru găzduirea meciurilor de Liga I. Oficializarea omologării va avea loc miercuri 8 iulie.

FC Viitorul a disputat meciurile de pe teren propriu în primul sezon jucat în eșalonul de elită pe stadionul ”Farul” din Constanța, iar în stagiunea trecută a evoluat pe stadionul ”Concordia” din Chiajna.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.