Scandal:Ponta, interceptat în dosarul șefei CNA!

0

Premierul Victor Ponta a fost interceptat telefonic de procutorii DNA în discuțiile pe care le avea cu șefa CNA, Laura Georgescu, reiese din rechizitoriul prin care aceasta a fost trimisă în judecată.

Şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, trimisă în judecată de DNA pentru fapte de corupţie, a apelat, pe parcursul cercetărilor procurorilor, la ajutorul unor decidenţi politici, între care şi premierul Victor Ponta, pentru a ”controla” investigaţia care o viza.

Potrivit rechizitoriului prin care aceasta a fost trimisă în judecată alături de fostul deputat Viorel Hrebenciuc, de fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi de Narcisa Iorga, fost membru CNA, Laura Georgescu ”nu a ezitat” să apeleze la decidenţii politici şi la persoane cu funcţii de demnitate publică, pentru a afla date despre un dosar penal, despre un procuror şi pentru a ”controla” o investigaţie în vederea evitării răspunderii penale.

Printre alte intervenții la politicieni sau oficiali din ministere, şefa CNA a apelat şi la premierul Victor Ponta, pentru a obţine sprijin în vederea ”îmbunătăţirii” situaţiei sale juridice.

”Inculpata Georgescu Laura îl contactează pe primul ministru al României, Ponta Victor Viorel, căruia îi solicită o întrevedere pentru a discuta o ”problemă instituţională” (n.a. – problema instituţională era reprezentată de citarea preşedintei CNA, la DNA, în calitate de suspectă). Primul ministru stabileşte cu aceasta o întâlnire la sediul Guvernului, premergător audierii acesteia la DNA”, se mai arată în rechizitoriul citat de StiripeSurse.ro.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.