Scandal: Corturile PNL din sectorul 5 au fost vandalizate

0

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a reclamat, sambata, pe o retea de socializare faptul ca, in sectorul 5, corturile PNL au fost vandalizate.

„Ieri (vineri – n.red.) am semnat motiunea populara pentru demiterea lui Victor Ponta la un cort in sectorul 5. Astazi, asa arata toate corturile din sector. Comentariile sunt de prisos. Singurul lucru care trebuie insa spus forte clar este ca nu ne vom lasa intimidati si vom continua aceasta campanie, la fel ca toate actiunile noastre politice, pana cand Victor Ponta va intelege ca trebuie sa plece”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea a precizat ca unii oameni nu au inteles nici pana in prezent mesajul romanilor, care, spune ea, isi doresc o altfel de politica in Romania. „Lupta politica trebuie purtata in idei si argumente, nu prin amenintari si intimidare. Atunci cand am anuntat ca vom face un miting de protest in jurul Parlamentului, am fost amenintati cu organizarea de contra-manifestatii in aceeasi locatie. Acum, cand am inceput actiunea de strangere de semnaturi, sunt unii care incearca sa ne intimideze vandalizand toate corturile dedicate acestei campanii”, a adaugat Alina Gorghiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.