Conturile clubului ASA Târgu Mureș, blocate

0

Conturile clubului de fotbal ASA Târgu Mureș au fost blocate, în urma unui control financiar ce a avut loc la sediul asociației în perioada 2014-2015. 

Conducerea ASA Tîrgu-Mureș a informat astăzi jucătorii și echipa tehnică asupra faptului că, temporar, conturile clubului au fost blocate în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociației, informează ASA Târgu Mureş. Această măsură a blocării conturilor a fost contestată de club în instanță, urmând să se judece solicitarea asociației.

În aceste condiții, conducerea clubului va regândi strategia viitoare a întregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restanțelor către jucători și către personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului își reafirmă atitudinea sa de totală transparență și colaborare pentru clarificarea cât mai urgentă a cazului.

Însă, având în vedere că situația juridiciară este în derulare, în acest moment nu putem oferi detalii și informații suplimentare, mai scrie conducerea lubului pe site-ul echipei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.