Cramele Recaș, cea mai modernă linie de îmbuteliere din Europa

0

Cramele Recaș vor avea cea mai modernă linie de îmbuteliere din Europa, prin care își va dubla capacitatea, de la 4.000 de butelii pe oră la 8.000 pe oră, ajungând până la circa 19 milioane de litri de vin anual.

„Este o linie de îmbuteliere care a fost deja contractată în Italia, va fi cu o capacitate de circa 8.000 de butelii pe oră, de o modernitate extraordinară. De altfel, credem că atunci când va fi montată, la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor, va fi cea mai modernă din Europa. Este o linie de care noi avem foarte mare nevoie pentru că cea veche pe care o avem în utilizare în această perioadă este bună, dar capacitatea este foarte mică, la circa 4.000 de butelii pe oră și nu mai face față necesităților pe care le are firma”, a declarat luni pentru Agerpres Gheorghe Iova, directorul Cramelor Recaș.

Compania Cramele Recaș și-a început activitatea la sfârșitul secolul XX, cu țelul de a prelua din acea tradiție și cultura de vin din podgoria străveche, dar și de a adăuga profesionalism, investiții semnificative, dar mai ales, pasiune. Acum, societatea româno-britanică, exploatează o suprafață de aproximativ 1000 de hectare viță de vie și este unul dintre cei mai mari producători de vin din România.

Cu podgorii atestate încă din 1447, Cramele Recaș a crescut de la o cramă cu dotări strict tradiționale, la una dintre cele mai moderne din țară. Dezvoltarea brandurilor Cramelor Recaș a început cu vinurile de retail – Schwaben Wein, value for money – și a continuat, organic, prin crearea unor vinuri cu personalitate pentru segmentul consumatorilor pretențioși – Castel Huniade, Cocoșul dintre vii, Sole, Selene, Solo Quinta și Cuvee Uberland. Rezultatele au fost confirmate repetat, atât de premiile obținute la cele mai importante concursuri de profil naționale și internaționale, cât și prin creșterea vizibilă a popularității.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.