Oprea a participat la ședința BPN a PSD

Share:

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, premier interimar, a venit luni la sediul central al PSD pentru a participa la ședința Biroului Permanent Național al partidului.

Premierul interimar a participat și săptămâna trecută la ședința conducerii PSD. Întrebat dacă știe când se va întoarce în țară premierul Victor Ponta, Oprea a răspuns: „Îl așteptăm”, informează Agerpres.

Și coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, înainte de ședință, că nu știe când se va întoarce în țară premierul. „Nu am vești. Toată lumea așteaptă să se întoarcă. Partidul nu știe când se întoarce. Nu avem de unde să știm (…) când se întoarce, ne găsește aici”, a mai spus Dragnea.

El a dezmințit informațiile potrivit cărora PSD ar organiza un miting de susținere pentru Victor Ponta. „Să facem un miting împotriva cui? Victor Ponta e susținut, nu trebuie să ieșim în stradă. (…) Nu se organizează niciun miting de susținere pentru prim-ministru. Nu e nevoie să ieșim în stradă pentru a-l susține. Îl susținem”, a arătat Liviu Dragnea.

La rândul său, vicepreședintele PSD Marian Oprișan consideră că prin informațiile privind un eventual miting se încearcă o ”manipulare”. La începutul ședinței, președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat că, în BPN, se vor discuta măsuri organizatorice privind modul în care social-democrații vor acționa în această vară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.