A murit Angela Ciochină!

0

Muzica uşoară românească este mai săracă, după ce una dintre vocile care au făcut parte din generaţia Angelei Similea sau a Mihaelei Runceanu s-a stins.

Angela Ciochină, solistă, compozitoare şi profesoară de canto s-a stins din viaţă în urmă cu puţin timp. Paralizată încă din 2009, Angela Ciochină a fost găsită fără suflare în apartamentul său de femeia care se ocupa de curăţenie, relatează Romaniatv.net.

Angela Ciochină, solista-păpușă a Epocii de Aur, avea 61 de ani, dar viaţa sa artistică a fost curmată brusc, în 2009, din cauza bolii. În timp ce medicii s-au străduit să-i găsească leacul, cântăreaţa, care făcea ravagii cu vocea şi cu frumuseţea ei, în anii ’80, a continuat să compună piese, în speranţa revenirii pe scenă.

În timp ce alte colege de breaslă, precum Angela Similea, Mirabela Dauer sau Corina Chiriac continuau să câştige bani din concerte şi au dus un trai decent, Angela Ciochină n-a avut parte de acelaşi noroc.

A zăcut la pat mai bine de cinci ani, după ce a rămas paralizată de la brâu în jos. Deşi nu a vrut să spună niciodată de ce boli suferea, apropiaţii ei au dezvăluit că ar fi fost diagnosticată cu ciroză hepatică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.