Gropile modifică traseul lui Iohannis spre Suceava

0

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, marţi, la Suceava, cu preşedintele Republicii Moldova. Pentru a ajunge în Suceava, coloana oficială ar fi trebuit să treacă prin Fălticeni, însă pe o porţiune drumul este complet distrus. Astfel că traseul şefului statului a fost schimbat din cauza gropilor. Coloana oficială va face un ocol de mai bine de 30 de kilometri pentru a ajunge la destinaţie. 

Președintele Iohannis şi preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se întâlnesc, marţi, la Suceava.

Coloana oficială a celor doi șefi de stat ar fi trebuit să treacă prin Fălticeni, localitate aflată la 30 de kilometri de Suceava, locul unde are loc întrevederea la nivel înalt. Doar că pe o porțiune de aproape trei kilometri, la ieșirea din localitate, drumul este complet distrus.

Din cauza numeroaselor gropi, care practic nu pot fi ocolite, nu se poate circula cu mai mult de 20 de kilometri la oră, relatează digi24.ro. „M-a sunat domnul rector al Universităţii Suceava, domnul Popa, care mi-a spus că trebuie să asfaltez că într-o săptămână vine preşedintele. I-am spus că nu pot să asfaltez într-o săptămână, indiferent cine vine”, a declarat Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni.
Autoritățile locale vor să-şi impresioneze oaspeţii, așa că, la o temperatură de peste 30 de grade Celsius, s-a asfaltat de zor în oraş. Şi la Universitate, unde va avea loc întâlnirea a fost agitație mare.

Klaus Iohannis și Nicolae Timofti vor avea o întâlnire privată de aproximativ o jumătate de oră, iar președintele Republicii Moldova urmează să primească titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Ștefan cel Mare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.