Pesediștii îl susțin pe premierul Ponta

0

Preşedintele interimar al PSD Rovana Plumb a declarat, luni, că este normal ca membrii PSD să îşi dorească revenirea în ţară a premierului cât mai repede. Ea a ţinut să sublinieze că partidul şi coaliţia de guvernare susţin guvernul şi îl sprijină pe Victor Ponta.

„Există susţinere pentru preşedintele Victor Ponta atât în ceea ce priveşte Partidul Social Democrat, cât şi coaliţia de guvernare, relatează Romaniatv.net.

Mai mult decât atât, dacă ne uităm pe ultimele sondaje făcute publice, vedem că premierul are susţinerea populaţiei. Din punct de vedere al acţiunii politice şi al măsurilor bune pentru cetăţeni, coaliţia la guvernare susţine guvernul Ponta”, a afirmat Rovana Plumb.

Şefa interimară a PSD a mai spus că nu este de acord „să existe o perturbare de la acest drum atât de important pentru români şi România”, acuzând opoziţia că doreşte să creeze instabilitate cu orice preţ.

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea şi premierul interimar Gabriel Oprea au avut luni poziţii publice similare, de susţinere a lui Victor Ponta şi guvernului său.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.