Cazanciuc nu vede motive pentru demisia lui Ponta

0

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, că, din punctul său de vedere, premierul Victor Ponta nu are motive să își dea demisia.

„Nu am vorbit cu premierul Ponta astăzi. Așa cum v-am spus ultima dată, am vorbit acum câteva zile. Am văzut pe fluxurile de știri că s-a întors la Guvern astăzi. Nu pot decât să mă bucur de acest lucru”, a declarat miercuri Robert Cazanciuc, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, informează Agerpres.

Întrebat despre faptul că în spațiul public se discută despre o eventuală demisie a premierului, Cazanciuc a replicat: „Cum v-am mai spus, din punctul meu de vedere, cred că premierul Ponta nu are motive să își dea demisia”.

Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Turceni — Rovinari pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, în calitate de avocat, (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”).

Premierul Victor Ponta a ajuns miercuri la Palatul Victoria, el întorcându-se din Turcia unde, pe 16 iunie, a fost operat la un genunchi.

În perioada în care a lipsit din țară, atribuțiile premierului au fost exercitate de vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.