Jose Carreras va concerta în România pe 26 noiembrie

Share:

Legendarul tenor Jose Carreras va concerta pentru ultima oară în România pe 26 noiembrie, la Romexpo – Pavilionul Central, informează organizatorul evenimentului – Music Management Event.

„Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naștere în acest minunat oraș. Îmi amintesc încă audiența minunată, oamenii ce cunosc muzica și sunt atât de generoși și sufletiști. Sunt încântat să revin în București și să cânt în această atmosferă inegalabilă și pentru minunatul public român”, a declarat Jose Carreras, potrivit unui comunicat remis, miercuri, Agerpres.

Împreună cu una dintre cele mai mari orchestre filarmonice din Europa, Jose Carreras va oferi la București un concert alcătuit din melodii celebre ale perioadei „Belle Epoque” și celebre arii de operă, operetă și din musical.

Conform cerințelor exprimate, Jose Carreras va avea o cameră de cinci stele, cu televizor atât în living-room, cât și în dormitor. Din apartament nu vor lipsi un fax, zece umerașe din lemn și flori nemirositoare.

De asemenea, tenorul dorește să aibă în camera sa, printre altele, apă, ceai, cafea, lapte proaspăt, prăjituri, biscuiți, fără ciocolată, și un coș cu fructe. „Jose Carreras nu are preferințe ieșite din comun în ceea ce privește mâncarea. Își dorește doar ceva ușor de digerat, care să nu conțină usturoi, ceapă și condimente”, afirmă organizatorii.

Biletele au fost puse în vânzare prin rețeaua Eventim și prin magazinele partenere.

Spectacolul de la București face parte din turneul mondial de adio al celebrului tenor „A Life in Music”, demarat la începutul anului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.