Smith & Smith, acum și în Oltenița!

Share:

Smith & Smith își consolidează rețeaua națională de plăți prin deschiderea celei de-a 51 a agenții situată în Oltenița, pe strada Argeșului nr.51 – zona pietonală.
Agenția va oferi o gamă variată de servicii de plată cum ar fi : transferurile de bani, plățile de facturi, taxe și impozite, plățile în conturile bancare din România sau străinătate, deschideri de conturi de plăți și operațiuni de schimb valutar aferente, operațiuni MoneyGram, etc.

„Numarul mare de localnici plecati la munca in strainatate, in special in Italia si Spania si mai nou in Marea Britanie, a determinat managementul societatii sa decida infiintarea unor agentii in zona de sud a Romaniei, prima dintre acestea fiind Agentia Oltenita.

Programul de lucru, personalul pregatit si specializat in operatiuni de transfer de bani, gama diversa de servicii precum si comisioanele reduse, corelate cu veniturile locuitorilor din zona, sunt doar cateva atu-uri pe care agentiile noastre urmeaza sa le valorifice corespunzator” a declarat Valentin DAEANU, reprezentantul companiei. Infiintata in 1999 ca societate de transfer de bani, Smith & SMITH a fost autorizata de BNR ca institutie de plata.

Smith & Smith este membra SWIFT ( cod SSRR RO BU ) si participant TRANSFOND. Societatea administreaza o retea formata din 51 de agentii proprii in Romania si utilizeaza pentru serviciile de transfer de bani si retelele de sucursale apartinand BCR si Idea Bank in Romania si VICTORIABANK in R.Moldova.

In transferurile internationale de bani colaboreaza cu 40 de parteneri straini care dispun de alte cca 100.000 de puncte de acces distribuite in toata lumea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.