Infirmiera care s-a fotografiat cu Cotabiță, anchetată de șefii săi

Share:

Conducerea Spitalului Clinic de Urgență Floreasca a anunțat marți că a suspendat contractul de muncă al unei infirmiere și a dispus verificări, după ce aceasta s-a fotografiat pe patul de spital alături de cântărețul Gabriel Cotabiță, imaginile apărând în presă.

„În urma informațiilor apărute în mass-media referitoare la pacientul Gabriel Cotabiță, conducerea Spitalului Clinic de Urgență București s-a autosesizat și a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului muncii. În perioada derulării acestei investigații, contractul de muncă al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodată, a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului pentru a efectua verificările din zona de responsabilitate care îi revine. Concluziile comisiilor vor fi făcute publice de îndată ce cercetările se vor finaliza”, se precizează într-un comunicat al Spitalului Floreasca, informează Agerpres.

Cântărețul Gabriel Cotabiță este internat după ce în luna mai a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de sport a unui hotel din Capitală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.