Loteria bonurilor fiscale: Bătaie mare pentru milionul de lei!

0

Pentru următoarea extragere sunt deja înscrise 400 de bonuri fiscale. Între timp, pe site-urile de cumpărături au început să apară bonuri de vânzare pentru următoarea loterie! Preţul e negociabil – atât pentru bonuri individuale, cât şi… la kilogram.  

Cu un bon de 135 de lei se pot câştiga 10 mii de lei. Doar 100 dintre potenţialii câştigători vor fi extraşi în runda finală. Cei care nu se simt suficient de norocoşi îşi vând bonurile fiscale pe site-urile de profil, relatează Romaniatv.net.

Un bon fiscal costă un leu, dar preţul e negociabil. Altul îşi vinde bonurile… en gross. 100 de grame de bonuri costă 10 lei. Cu toate acestea, românii nu par dispuşi să cumpere bonuri, anunţă TVR.

Din toamnă, chiar dacă nu aveţi noroc la loteria bonurilor, tot mai aveţi o şansă de câştig. Parlamentarii au în lucru un proiect de lege prin care oferă vouchere de cumpărături dacă mergeţi cu bonurile fiscale de la micii comercianţi şi le depuneţi la administraţia fiscală de care aparţineţi.

Cu cât strângeţi mai multe bonuri de la magazinele de cartier, cu atât creşte şi valoarea voucherului. La 500 de lei cheltuiţi, primiţi un bon de 50 de lei pe care îl puteţi folosi la cumpărături în orice magazin din ţară.  Bonurile primite de la supermarket nu sunt luate în considerare.

Proiectul de lege îşi propune să reducă evaziunea fiscală în rândul micilor comercianţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.