Scurtmetraje franțuzești, de Ziua Franței, în Capitală

0

Scurtmetraje franțuzești, ce au fost incluse în selecția Festivalului Internațional de Film NexT în ultimii doi ani, vor fi proiectate marți, de Ziua Franței, la Bistro „Chez Elvire” din Capitală, informează organizatorii.

Astfel, șase filme scurte care vorbesc despre dragoste, în toate formele ei, despre vise împlinite și dorința de a trăi fiecare zi vor fi prezentate la bistroul din grădina Institutului Francez din București, începând cu ora 21,30.

Festivalul Internațional de Film NexT, ajuns la a 9-a ediție, este organizat de Societatea Culturală NexT și este o competiție anuală de scurtmetraje românești și străine. Evenimentul a fost organizat în memoria regizorului Cristian Nemescu și a sound designer-ului Andrei Toncu.

Bistro „Chez Elvire”, situat în vecinătatea Cinematografului „Elvire Popesco”, e un spațiu cultural outdoor de întâlnire a iubitorilor de film, de teatru, de cultură franceză și a celor care caută o alternativă la terasele aglomerate din centrul istoric al Bucureștiului. Continuând seria manifestărilor culturale de anul trecut, „Chez Elvire” găzduiește săptămânal proiecții de filme, piese de teatru în aer liber, târguri, pop-up shop-uri și alte evenimente speciale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.