Totul despre Trencin-Steaua

0

TRENCIN STEAUA este meciul care va exclude una dintre echipe din Europa. Cine bate, merge în turul III preliminar din CHAMPIONS LEAGUE, iar cine pierde iese din competiţiile europene. TRENCIN contra STEAUA se joacă la Zilina, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PROTV.

TRENCIN STEAUA ECHIPELE PROBABILE

TRENCIN: 24. Semrinec – 15. Madu, 37. Klescik, 3. Rudinici, 17. Gogley – 29. Lobotka, 21. Bero, 10. Ibrahim – 11. Jairo, 25. Wesley, 9. Van Kessel.

Antrenor: Martin Sevela
Rezerve: 30. Chovac, 2. Skovajsa, 8. Koolwijk, 14. Holubek, 19. Guba, 22. Ramon, 27. Janco.

STEAUA: 12. Cojocaru – 6. Papp, 30. Tamaş, 33. Varela, 13. Toşca – 11. Muniru, 26. I. Neagu – 77. Ad. Popa, 10. N. Stanciu, 7. Al. Chipciu – 80. Iancu.

Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: 1. Fl. Niţă, 2. Rîpă, 15. Tade, 16. Guilherme, 17. Tudorie, 21. Breeveld, 23. Tahar.

Slovacii de la TRENCIN au aflat abia la conferinţa de presă de luni de noul atacant al celor de la STEAUA, Gregory Tade. „Un atacant de origine franceză? Sună bine, mulţumesc că m-aţi informat! Nu ştiam încă, vă mulţumesc din nou că mi-aţi spus, chiar nu auzisem”, a spus Martin Sevela, antrenorul celor de la TRENCIN, înaintea meciului cu STEAUA din CHAMPIONS LEAGUE. „Nu se pune problema să fim noi favoriţi, STEAUA joacă an de an în cupele europene, sunt campionii României de 26 de ori, ceea ce este mare lucru, cu siguranţă ei sunt favoriţi în această dublă manşă”, a mai afirmat antrenorul lui TRENCIN.

Cu doar o zi înainte de meciul cu TRENCIN, STEAUA l-a legitimat pe Gregory tade, golgheterul ultimei ediţii a Ligii I. „E cea mai fericita zi din viata mea. Eu vreau sa dau primul gol al Stelei din acest sezon, vreau sa sparg eu gheata pentru echipa. De ce nu? Vreau sa joc desi n-am dormit toata noaptea pentru ca am negociat. Nu s-a decis inca numarul, nu asta problema”, a declarat Gregory Tade înainte de TRENCIN STEAUA.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.