Ionuț Negoiță, opt luni de suspendare

Share:

Ionuţ Negoiţă a fost suspendat 8 luni şi a primit o penalitate de 50.000 de lei după ce l-a acuzat pe Ştefan Bărboianu că ar fi vândul meciul cu Steaua, pierdut de Dinamo cu 3-1.

Ştefan Bărboianu va continua lupta şi în instanţele civile.”Este un prim proces câștigat, voi analiza împreună cu Ștefan dacă o vom ataca. Oricum urmează să ne judecăm și în instanțele civile, unde clientul meu va cere daune morale”, a precizat avocatul lui Bărboianu, Dan Idiţă, relatează Romaniatv.net.

Ionuț Negoiță, patronul celor de la Dinamo, a răbufnit la adresa lui Ștefan Bărboianu în cadrul conferinței de prezentare a lui Mircea Rednic în funcția de antrenor, când s-a referit la meciul cu Steaua.

„Nedelcearu a jucat excelent. Îmi vorbea toată lumea de tinerețe, de emoții. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în fața arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Nu vorbim de despărțire amiabilă, a fost dat afară. Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte când Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții. Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce? Știu cine, știu locul, știu și despre cât e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte. Din păcate, mai sunt jucători ca el în fotbalul românesc. Poate vreun fraier ca mine să-l mai ia pe Bărboianu, dar nu cred că va mai juca fotbal. Ticăloșii ca el nu vor mai juca fotbal”, a spus Ionuţ Negoiţă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.