Cristian Comeagă, premiul pentru regie la Festivalul de la Madrid

0

Cristian Comeagă a câștigat premiul pentru regie la Festivalul de Film de la Madrid, pentru filmul „Cel ales”, informează un comunicat transmis Agerpres.

Premiul a fost acordat pentru o producție realizată în altă limbă decât engleza.Filmul a mai fost nominalizat la categoriile „Cel mai bun film străin” și „Cel mai bun montaj” (editorul Mihai Codleanu).

Festivalul de la Madrid, din al cărui board fac parte executivi ai unor companii ca Warner Brothers, ITV Global Entertainment și Thames Television, este organizat și se desfășoară după modelul Premiilor Oscar și al Premiilor Globul de Aur, iar la recent încheiata ediție au fost înscrise filme din peste 50 de țări.

Este al șaptelea premiu obținut în acest an de filmul „Cel ales”, după cele de la Los Angeles (cel mai bun film străin, cel mai bun regizor al unui film străin, cea mai bună imagine și cea mai bună muzică), cel de la Vancouver (Premiul Rising Star) și cel de la Internațional Independent Film Awards — Encino, California (Premiul de platină pentru cel mai bun film de ficțiune).

O producție Domino Film, „Cel ales” e scris, produs și regizat de Cristian Comeagă și îi are în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi și Nicodim Ungureanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.