Padina Fest începe pe 23 iulie

0

Joia viitoare (23 iulie 2015) începe cea de a şasea ediţie de PADINA FEST, eveniment creat pentru iubitorii de muzică şi de activităţi sportive montane, pentru toţi cei care iubesc şi ocrotesc natura.

În timpul zilei au loc evenimente sportive si activitati recreationale din cele mai indraznete – Maratonul Bucegilor, catarari pe stanca, rapel sau tiroliene, ateliere de aventura, iar serile sunt dedicate in exclusivitate concertelor.

Joi vor urca pe scena Padina Fest 3 trupe la inceput de drum: The Purple Dandies, Gray Matters si Posta Mare (Timisoara).

Noaptea de vineri va fi rock, astfel ca pe 24 iulie vor sustine concerte cele mai bune trupe de rock si alternative ale momentului: Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma.

Sambata seara va avea loc traditionalul concert Suie Paparude, Firkin (Ungaria) vor sustine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze, NAKED (Serbia) vor combina indrăznet sonorităti preluate din traditia balcanică cu elemente de swing si free-jazz, iar Niste Baieti ne vor canta in ritmuri punk slagarele anilor ’80.

Un eveniment aparte il reprezinta redeschidera Pesterii Ialomita, care in ultimul an a fost inchisa pentru reamenajari. Momentul va fi punctat de Camerata Muntenia printr-un recital de exceptie sambata, 25 iulie, incepand cu orele 11:00 a.m.

Camerata Muntenia va mai sustine un recital si pe scena Padina Fest, dar duminica dimineata, tot de la ora 11:00.

Ca in fiecare an, festivalul Padina Fest este susutinut de catre Consiliul Judetean Dambovita prin Centrul Judetean de Cultura, Primaria Moroeni, Asociatia Salvatorilor Montani din Romania, Heineken Romania, Generali Romania, 360 Revolution, Hotel Pestera, Asociatia Mainoi, Smartatletic, ALIAT si multi altii.

Pentru al 6-lea an consecutiv, promovarea Muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritaţile Padina Fest si pentru editia din 2015 a festivalului, care se va desfasura in perioada 23-26 iulie pe Platoul Padina din Muntii Bucegi, la 1509 m altitudine.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.