FC Botoșani, învinsă la Legia, Astra se impune la Inverness!

Legia Varșovia a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Wojska Polskiego din Varșovia, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Europa League la fotbal.

FC Botoșani a făcut un meci bun, dar a cedat pe final, Ondrej Duda (78) marcând după o eroare a apărării echipei noastre, informează Agerpres.

După o perioadă de tatonare, FC Botoșani a tras primul șut pe poartă, prin Brata (15), dar portarul Kuciak (ex-FC Vaslui) a fost la post.

Legia a ratat o mare situație de gol în minutul 22, când Nikolic a scăpat singur, într-o poziție suspectă de ofsaid, dar portarul Iliev a blocat șutul.

Brata și-a creat o situație foarte bună, dar șutul său în cros s-a dus pe lângă poartă (41).

Vicecampioana Poloniei a început repriza a doua cu o ocazie bună a lui Nikolic, care a trimis cu capul, dar Iliev a fost la post (49).

FC Botoșani s-a apărat bine în continuare și chiar a reușit să dea emoții gazdelor, Costin punându-l la încercare pe fostul său coechipier Kuciak (66).

Finalul meciului a aparținut echipei gazdă, care și-a creat ocazie după ocazie, reușind și golul victoriei. Broz (74) a fost blocat in extremis de Acsinte în șase metri, apoi Prijovic (75) a ratat incredibil din 5 metri, reluând peste poartă la centrarea lui Zyro, după care a venit deschiderea scorului, Ondrej Duda marcând cu un șut din marginea careului, după o minge respinsă greșit de Cordoș (78).

Michal Kucharczyk (79) a trimis un șut periculos, Iliev s-a remarcat în fața lui Brzyski (82), la șuturile lui Zyro (90) și Broz (90+2).

FC Botoșani are șansa ei, în partida revanșă care va avea loc pe 23 iulie, pe teren propriu.

La rândul său, Astra Giurgiu a făcut un pas important spre calificarea în turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, joi seara, după ce a învins formația scoțiană Inverness Caledonian Thistle cu scorul de 1-0 (1-0), pe Tulloch Caledonian Stadium, în prima manșă din turul al doilea preliminar al competiției.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.