Gabriela Firea acuză „sucelile politicianiste” ale PNL

Share:

Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, afirmă că „sucelile politicianiste” ale PNL pe tema noului Cod fiscal, după ce documentul a fost retrimis Parlamentului de președinte, pun în pericol competitivitatea economică a României.

„Este cât se poate de absurd faptul că cei din PNL își renegă propriul vot din Parlament pe Codul fiscal. Dacă inconsecvența și răzgândelile pe proiecte cruciale pentru țară reprezintă modul PNL de a face politică, atunci românii au toate motivele să se simtă în pericol de o venire a liberalilor la guvernare. Practic, cei din noul PNL, mai corect noul PDL, încearcă să ne explice că votul pe care l-au dat în Parlament în favoarea modificărilor de fiscalitate propuse de Guvern este unul greșit”, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică Agerpres de Gabriela Firea.

Ea adaugă că mediul de afaceri are nevoie de un sistem economic și fiscal predictibil, nu de „suceli politicianiste”.

„În 24 iunie, 85 din cei 86 de deputați PNL prezenți au votat pentru adoptarea Codului fiscal. Facem un apel către cei din PNL să lase deoparte jocul politic de sorginte băsistă, să renunțe la ipocrizie și să dea dovadă de responsabilitate, respectând propriul lor vot din Parlament pe Codul fiscal”, mai afirmă Gabriela Firea, conform sursei citate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.