Dragnea este supărat pe Ponta

Share:

Liviu Dragnea a declarat, duminică, că este supărat că Victor Ponta a renunţat la funcţia de lider al partidului social democrat, dar că îl înţelege că trece printr-o perioadă grea şi nu mai este „foarte stabil”.

Dragnea a declarat că nu a fost dezamăgit de faptul că Victor Ponta nu l-a anunțat despre intenția sa de a demisiona de la șefia partidului, ci că demisia în sine l-a supărat.”Am primit vestea foarte rău. Eram într-o zonă în care nu mă uitam la televizor, nu aveam internet, nu mă uitam pe Facebook. M-a sunat cineva şi mi-a zis. Nu s-a consultat cu mine. Am avut mai multe discuţii de când a fost să îşi opereze genunchiul. Era foarte frământat şi îl înţeleg. Cred că a făcut o greşeală. (…) M-a supărat, nu m-a dezamăgit, pe mine m-a supărat, că eu nu sunt cu dezamăgiri… Poţi fi supărat pe un prieten, dar prietenia rămâne. Eu vorbesc de o relație de camaraderie cu Victor Ponta de cinci ani și jumătate, în care eu, și cu gândul și cu fapta, am fost alături de el. Și cred că știți foarte bine că mi-am asumat în permanență, public, nepublic, prin televiziuni, prin țară… Nu există așa ceva, pe mine m-a supărat asta. Victor trece printr-o perioadă foarte grea, şi-l înţeleg, şi nu mai este foarte, foarte stabil„, a spus Liviu Dragnea, relatează romaniatv.net.

El a mai precizat că a avut joi o discuţie „aşezată” cu Victor Ponta, timp de mai multe ore.

Mai mult, Liviu Dragnea consideră că în PSD s-a produs o „oarecare tulburare” odată cu demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului. „Totuşi, e preşedintele PSD, cel mai mare partid din România, un partid stabil, organizat, aşezat, care are nevoie de o conducere fermă şi foarte clară, este un partid care trebuie condus cu foarte multă rigoare şi predictibilitate„, a completat Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.