Dragnea, susținut la șefia PSD de tot mai multe filiale

Share:

Liviu Dragnea este aşteptat marţi să anunţe dacă va candida la şefia PSD. Până atunci, tot mai multe filiale îşi anunţă public susţinerea faţă de coordonatorul politic al partidului.

După ce filiala Olt a anunţat luni că îl susţine pe Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte interimar al PSD, în detrimentul Rovanei Plumb, alte două organizaţii judeţene îşi fac cunoscută poziţia pro-Dragnea, relatează Romaniatv.net.

Preşedintele filialei Neamţ, deputatul Ionel Arsene, a declarat că organizaţia pe care o conduce îl susţine pe Liviu Dragnea pentru preşedinţia interimară a PSD, în echipă cu Rovana Plumb şi ceilalţi lideri ai formaţiunii.’Ambele variante, şi Rovana Plumb şi Liviu Dragnea, sunt bune, dar noi credem că acum PSD are nevoie de Liviu Dragnea. Susţinerea noastră este pentru Liviu Dragnea, în echipă cu Rovana Plumb şi ceilalţi lideri ai partidului’, a afirmat deputatul Ionel Arsene, pentru Agerpres.

În privinţa datei Congresului PSD, liderul filialei a declarat că încă sunt analizate cele trei variante. ‘Sunt trei variante, respectiv în noiembrie 2015, februarie 2016 sau după alegerile locale şi parlamentare. Fiecare variantă are plusuri şi minusuri şi vom vedea cum decide Comitetul Executiv. Noi încă analizăm şi vom lua decizia cea mai bună’, a mai precizat preşedintele PSD Neamţ.

Şi Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu îl susţine pe Liviu Dragnea la şefia partidului.

Liderul filialei social-democrate, senatorul Nicolae Bădălău, a spus că un congres al partidului ar trebui să se desfăşoare cât mai repede, „pentru că s-au întâmplat foarte multe în partid” iar demisia lui Victor Ponta din funcţia de preşedinte a reprezentat „un şoc” pentru acesta.
‘Din câte am înţeles, sunt posibile candidaturile doamnei Rovana Plumb şi respectiv a domnului Liviu Dragnea. Eu cred că organizaţia noastră îşi va îndrepta susţinerea către domnul Liviu Dragnea, iar în ceea ce priveşte organizarea unui Congres al PSD, este clar că acesta trebuie să se desfăşoare cât mai repede, în octombrie sau noiembrie acest an, în niciun caz nu se poate aştepta până la data stabilită la termen, în 2017 pentru că s-au întâmplat prea multe în partid. Noi am suferit un şoc prin demisia lui Victor Ponta şi Congresul trebuie să se desfăşoare cât mai repede”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.