Nico Rosberg vrea să-l învingă pe Hamilton

0

Motivat de o serie de rezultate bune, pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) este convins că-l poate învinge pe coechipierul său britanic Lewis Hamilton pe orice circuit.

Deși a avut un debut de sezon mai slab (în comparație cu cel al lui Lewis Hamilton), Nico Rosberg (Mercedes) mai are de recuperat doar 17 puncte până să-l ajungă pe campionul mondial en titre și liderul clasamentului general, înaintea celei de-a 10-a etape a sezonului, Marele Premiu al Ungariei din acest weekend, informează Agerpres.

Germanul, care a câștigat trei din ultimele cinci Mari Premii (al Spaniei, al Principatului Monaco și al Austriei) și a reușit două locuri doi, se simte capabil să câștige titlul mondial.

”Îmi face mare plăcere să mă bat cu Lewis și sunt convins că pot să câștig fiecare cursă, continui deci să cred în mine’, a declarat Rosberg în cotidianul AS.

”Însă există cicluri într-un sezon. Este ca și când mergi la casino și joci la black-jack: poți să câștigi de șapte ori la rând și după aia să nu mai câștigi nimic. Noi doi suntem foarte apropiați unul de altul. Și, oricare ar fi circuitul, dacă fac lucrurile bine, știu că pot să-l bat”, a adăugat Rosberg

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.