Scandal: ANAF a blocat conturile TVR!

0

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a blocat, luni, conturile Societăţii Române de Televiziune din cauza acumulării datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat.

Decizia ANAF de a bloca conturile televiziunii a fost cauzată astfel de acumularea datoriilor pe care le are SRTv la bugetul de stat şi faptul că sub conducerea lui Stelian Tănase, preşedintele – director general al TVR, compania nu ar mai fi respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis eşalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioadă de şapte ani, s-au aflat în spatele motivului de blocare a conturilor televiziunii, relatează Romaniatv.net.

Marţi, Consiliului de Administraţie al TVR urmează să analizeze situaţia în care se află SRTv, care ar putea duce la blocarea activităţii televiziunii publice.

SRTv a înregistrat în anul 2014 pierderi de 81,5 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Română a avut, anul trecut, venituri totale de 544,2 milioane de lei şi cheltuieli totale de 625,8 milioane de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.