Udrea „moare” de grija PSD și a lui Dragnea

0

Numirea lui Liviu Dragnea la şefia PSD ar fi o alegere proastă, susţine Elena Udrea, care apreciază că acesta este, de fapt, omul opoziţiei, dispus să sacrifice partidul din care face parte pentru atingerea propriilor interese.

Udrea îi acuză pe cei care luptă să preia puterea în PSD că ar sacrifica oricând partidul pentru a-şi satisface propriile interese. „PSD e în degringoladă, e evident că toţi cei care încearcă să preia conducerea fac un joc de salvare personală. M-aş teme să pun un om susţinut de opoziţie la conducerea partidului. Dragnea e susţinut de Gorghiu şi Blaga. Este periculos pentru partid să încapă pe mâna unora care dau uşor interesul partidului pe cel personal”, a comentat Elena Udrea, prezentă marţi dimineaţă la secţia de poliţie pentru controlul judiciar, relatează Romaniatv.net.

„Ponta nu ştiu ce mai poate să facă, e între dorinţa de a sta prin Turcia şi nevoia de a guverna. Ponta are lucruri de făcut, sunt aşteptări mari de la el, oamenii erau mulţumiţi de noul cod fiscal, dar toate aceste lupte mărite sau crescute ca intensitate şi de raportul DNA fac ca instabilitatea în economie să fie foarte mare”, a apreciat Elena Udrea, atrăgând atenţia că tensiunile din politică se resimt inclusiv în economia privată: „Oamenii se plâng că proiectele începute nu au fost terminate, mai peste tot lucrurile sunt blocate, inclusiv la investiţii. Nu vin bani europeni, iar agenţii economici ar trebui să fie mult mai sprijiniţi”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.