FC Botoșani și Pandurii, amendate cu câte 10.000 de lei

Share:

Cluburile FC Botoșani și Pandurii Tg. Jiu au fost amendate cu câte 10.000 de lei de către Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, întrunită miercuri, informează site-ul LPF.

Clubul FC Botoșani a primit această sancțiune după meciul cu FC Viitorul Constanța, pentru nerespectarea obligației de inscripționare a tricourilor cu sigla forului organizator al competiției, informează Agerpres.

Gruparea Pandurii Tg. Jiu a fost sancționată pentru pătrunderea de persoane neautorizate la meciul de acasă cu Steaua București. De asemenea, Andrei Poverlovici, jucătorul echipei FC Voluntari, a fost suspendat un meci și amendat cu 740 de lei, după eliminarea de la meciul cu Petrolul Ploiești.

În cazul cererii de revizuire a sancțiunii, depusă de Gabriel Cânu, jucătorul lui ACS Poli Timișoara, Comisia a stabilit ca termen ziua de 29 iulie pentru verificarea plății taxei cererii de revizuire. După eliminarea din partida cu Pandurii, din prima etapă, Cânu a fost suspendat pentru trei jocuri și amendat cu 5.000 de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.