Un microbuz s-a răsturnat în Tulcea. Cinci persoane, rănite!

Cinci oameni din Tulcea au fost la un pas de moarte după un accident grav. Este vorba de şoferul şi pasagerii unui microbuz care au fost cât pe ce să cadă de pe un pod câţiva metri în gol, după ce autovehiculul în care se aflau a fost lovit de o maşină de lux. Numai prezenţa de spirit a şoferului a făcut ca tragedia să fie evitată. 

Microbuzul a fost lovit puternic din spate de un autoturism, a intrat în balans şi s-a rasturnat pe un pod, informează România TV. Numai o minune a făcut să nu cadă de la câţiva metri în gol.

„Doamne, au avut noroc chior. Cred ca vreunul din microbuz trebuia sa traiasca. Avea toate sansele sa se duca direct in canal”, a declarat un martor la accident. După impact, localnicii au sărit imediat să dea o mână de ajutor. „Am ajutat o femeie si am scos-o din masina. Mi-au intrat si niste cioburi in picior. Erau speriati”, a spus un localnic salvator.

Poliţiştii, o ambulanţă şi un elicopeter SMURD au ajuns de urgenţă al faţa locului. Patru pasageri au fost duşi la spitalul din Tulcea în stare de şoc. Şoferul microbuzului, cel mai grav rănit a fost preluat de un elicopter şi transportat la Galaţi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.